fbpx
Let op: Deze 11 minuten durende training zal hierna offline worden gehaald.

"Ik ga onthullen hoe jij een hyper winstgevende website machine maakt binnen 14 dagen. "

Bonus: Krijg gratis mijn kant en klare website en funnel templates om meer klanten te krijgen, toegang tot de stap voor stap advanced cursus en wekelijkse coaching met support. (ook voor beginners)

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Hulp nodig of liever uitbesteden?

Ontdek hoe wij met behulp van een nieuwe AI-formule een ‘klantenmachine’ hebben gebouwd die consistent zorgt voor nieuwe aanvragen, klanten en offertes. Wil jij dit ook gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Schrijf je in voor de uitdaging.

Plekken geclaimd (34 / 50)
34

Speciale actie: Gratis!

Dit aanbod zal natuurlijk niet voor altijd gelden. We kunnen maar een beperkt aantal mensen 1 op 1 aan. Als we vol zitten (50 ondernemers) en we hebben genoeg case studies gaan we dicht en gaan we €4997,-  vragen voor dit traject.

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Dit is wat je van ons gratis krijgt

✓ Onze cursus ter waarde van €2.000 met al onze kennis

Wanneer jij je aanmeldt met een verlengde proefperiode van 30 dagen voor de GoHighLevel-software, krijg je GRATIS toegang tot onze premium online cursus! We laten je stap voor stap zien hoe jij jouw eigen klantenmachine kunt bouwen. Of je nu startend bent of al een bedrijf hebt, met onze exacte scripts en templates kan je direct aan de slag!

✓ Bewezen templates van sales funnels en websites

We bieden je exact dezelfde websites en funnels die een overvloed aan klanten heeft opgeleverd en die je letterlijk kan kopiëren en plakken, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden of jouw dienstverlening in twijfel hoeft te trekken. Je krijgt ook de exacte funnels die ik heb gebruikt bij betaalde advertenties, evenals volledige funnels voor klantafspraken.

✓ Wekelijkse live sessies

“Werk rechtstreeks met Martijn en Robin via Zoom terwijl je jouw nieuwe klantenmachine gaat bouwen. “We zullen een strategie bedenken die je helpt om zo snel mogelijk resultaten te behalen! Als er vragen opkomen, zullen we hier zijn om je langs de weg te begeleiden en te helpen!” – Martijn en Robin”

✓ Hechte community

Het is moeilijk om je leven te veranderen wanneer je omringd bent door dezelfde mensen. Sluit je aan bij een actieve gemeenschap van online ondernemers die dezelfde doelen nastreven als jij, werk samen, krijg hulp, oefen tactieken, vind accountability partners, maak vrienden en heb plezier.

✓ Onboarding call met ons

Ongeacht hoe goed de training is, kunnen er altijd vragen zijn. Krijg een volledige onboarding call met ons. We zullen een 1-op-1 Zoom-gesprek met je hebben en ALLES opzetten.

✓ Een nieuw level van systemen en functies

Je 14-dagen GoHighLevel proefperiode wordt geleverd met alle tools en templates die je nodig hebt om succesvol te zijn. Je krijgt de funnels, vooraf gebouwde website templates en producten. 

Niemand doet dit in de online space

Je kan alles GRATIS uitproberen risk free voor 14 dagen. Er zijn letterlijk 0 EU opstartkosten. Enige dat je hoeft te doen is het proberen en als het niks voor jou is kun je het binnen 14 dagen cancelen. Dat is correct. Je hele klantenmachine samen opzetten met onze kant en klare templates en systemen, en je kan je eerste betalende klanten krijgen via de nieuwe manier VOORDAT je maar 1 eu hebt hoeven te investeren. Wat is jouw excuus?

Uitgeroepen tot #1 klantenmachine course met GHL in Nederland. We laten nog maximaal 16 mensen toe.

Hoe nu verder?

Stap 1: Klik op de knop ‘Ontvang je 14-dagen gratis proefperiode’ ergens op deze pagina

Stap 2: Meld je aan voor je verlengde 14-dagen gratis proefperiode

Stap 3: We sturen je direct je inloggegevens (en bonussen) per e-mail toe.

Klinkt eenvoudig, toch?

Zo gemakkelijk is het.. Je kunt op elk moment annuleren of downgraden als het niet bij je past.

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Ik laat je even zien waarom Go High Level zo fantastisch is

Krijg elke tool wat je nodig bent en bespaar super veel geld omdat je maar 1 software nodig bent.

Vergeet koude acquisitie, webinars, of random berichten sturen. Dit gaat alles veranderen...

Je krijgt toegang tot onze exacte methoden die ertoe hebben geleid dat we 80k+ p/m draaien.

Heb je alles gedaan en het levert je niet eens een extra 10k op? Dan krijg je je geld 100% terug. (Ps dat is een rendement van x100. Er is niet 1 vage crypto munt die daar tegen op kan 😉)

Toen ik net begon met mijn ondernerming deed ik aan ‘hoop’ marketing.

Ik hoopte dat mijn telefoon over zou gaan en dat een nieuwe klant me zou bellen.

Ik hoopte dat na het sturen van een paar emails ik een reactie kreeg. Ik hoopte op die paar referenties.

Ik hoopte dat door die paar social media posts ik een bericht kreeg. Ik was aan het aanklooien.

Ik had geen concreet aanbod, geen systeem om voorspelbaar nieuwe klanten aan te trekken, geen oplever proces, geen automation, etc etc..

Tja, hoe ga je dan zo’n bedrijf opschalen? Dan heb ik het niet eens over de stress en onzekerheid die hierbij kwam kijken (ik kreeg er al wat grijze haren van).

Iedereen zegt wat anders tegen je. Moet ik nu gaan bloggen? Een Podcast starten? Mijn leven op Instagram delen? Huh, moet ik chatbots toepassen? Moet ik advertenties runnen? Moet ik 5.000 EU spenderen aan een logo of website? 7 keer per dag op LinkedIn posten?

*Wordt vervolgens nog een tint grijzer*

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Hier zie je een screenshot van 1 van onze facebook campagnes. 2703 potentiële kopers voor maar 15,79. Hoe zou jouw bedrijf veranderen als jij 2703 potentiële kopers erbij kreeg?

De meeste ondernemers lijden aan het shiny object syndrome.

Alles lijkt elke week ‘de nieuwe manier’ en dat gecombineerd met het gevoel dat je zelf alles kan en weet.

Vervolgens doen ze van alles maar een klein beetje, stapelt de to do zich op zonder echt resultaat met een vals gevoel van productiviteit.

De stress en onzekerheid die hier bij komen zijn niet te beschrijven.

Dit wordt als de ondernemershel beschreven. Op deze plek is het benauwd. Je komt geen stap vooruit en dit is niet een manier om een bedrijf te runnen/op te schalen.

Het gaat om jou hier. Op de 1 of andere manier is jouw bedrijf momenteel niet waar je het zou willen hebben. Of je hebt al een goed lopend bedrijf maar je wilt meer.

Jij wilt:

Hier een foto waarin wij vanaf de Filipijnen aan het ‘werken’ waren op het eiland Boracay.

Game-Changer voor Klantenacquisitie!
Read More
Deze cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen. De praktische benadering en heldere uitleg maken het bouwen van een klantenmachine haalbaar. Een absolute aanrader voor ondernemers die serieus zijn over groei.
Direct toepasbaar en resultaatgericht!
Read More
Deze cursus transformeerde mijn bedrijf. Direct toepasbare stappen en real-life voorbeelden maken het opzetten van een klantenmachine eenvoudig. Uitstekende begeleiding en praktische tips.
Must-have voor ondernemers en coaches!
Read More
Deze cursus overtrof mijn verwachtingen. Gedetailleerde stappen en automatiseringstips hebben mijn bedrijfsvoering verbeterd. Een aanrader voor ondernemers die willen groeien.
Efficiënt en effectief!
Read More
Deze cursus heeft mijn bedrijf een flinke boost gegeven. De efficiënte aanpak en effectieve strategieën maken het opbouwen van een klantenmachine haalbaar. De inhoud is praktisch en direct bruikbaar, wat resulteert in meetbare verbeteringen.
Super vet!
Read More
Deze cursus heeft mijn kijk op klantenacquisitie veranderd. De module over automatisering heeft me geholpen om het acquisitieproces op autopiloot te zetten, waardoor ik waardevolle tijd bespaar. Een waardevolle investering voor elk bedrijf dat op zoek is naar consistente groei.
Previous
Next

Automatiseer je business en krijg rust in je hoofd.

Bedenk waar je over 14 dagen met je bedrijf al kan staan.

Je zou kunnen kiezen voor het vertrouwde, het comfortabele en dingen laten blijven zoals ze zijn. 

Zal dat waarschijnlijk niet in 1x veranderen.  Zoals onze grote vriend Einstein ooit zei: 

"De definitie van waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten. En doe mee aan ons 14 dagen plan ." - Albert Einstein

(alhoewel ik niet helemaal zeker meer weet of hij dat laatste ook zei 😅)

In het ergste geval heb je alles geprobeerd, werkt het niet, en heeft het je niets gekost. En niemand kan meer jouw nieuwe kennis van je laten afpakken.

In het beste geval werkt het en je blijft het voor altijd toepassen en is jouw bedrijf future proof.

Al onze A.I. strategieën onthuld.

Ontgrendel de kracht van een automatisch klanten systeem.

Krijg meer klanten, leads, Offertes en Groei totdat jij het niet meer aankan. 

In onze 10 dagen challenge krijg je toegang tot ons stappenplan over hoe jij je eigen klantenmachine kan gaan bouwen. Elke dag een video met een concreet actiepunt wat eenvoudig is om uit te voeren zodat we samen jouw business gaan uitbreiden. We zullen je toelaten tot de besloten community zodat je samen met andere ondernemers exact dezelfde stappen zult doorlopen.

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Plekken geclaimd
34

Bonus 1: Krijg toegang tot honderden kant-en-klare templates

Wij hebben voor jou een complete ‘bibliotheek’ klaar staan van bewezen funnels en websites die jij binnen een paar muisklikken kan activeren voor jouw bedrijf.

Bonus 2: Kopieer onze A.I. systemen

Wat als er een software bestond die je met een paar goeie instructies aan het werk kan laten zetten zonder dat het jou extra moeite kost? 

Wij hebben voor jou de beste A.I. inputs verzameld wat ervoor zorgt dat jij binnen no-time teksten krijgt wat het gevoel geeft alsof die door een professionele copywriter is gemaakt.

Bonus 3: Krijg een kijkje in de keuken in onze eigen funnels

Wij nemen je mee naar onze advertentie accounts waarin wij voor meer dan 100.000 EU+ aan advertenties hebben geïnvesteerd en hoe jij onze strategieën ook kunt toepassen.

Als jij er nog steeds niet van overtuigd bent dat dit jou extra klanten gaat opleveren, dan kun je beter naar de drukkerij gaan om je eigen flyers te gaan uit printen om daar te wachten op nieuwe klanten.

Stop het giswerk, de trail and error fase, de eindeloze ‘shitshow’ waarin je zelf alles probeert uit te vinden.

Ga in plaats daarvan aan de slag met bewezen methodes en systemen. 

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Plekken geclaimd
34
Kost dit mij veel tijd?

Goeie vraag! Dit ligt er ook aan hoe ervaren je bent, maar gemiddeld zien wij dat 20 tot 40 minuten per dag echt genoeg moet zijn.

Werkt dit wel voor mijn bedrijf?

Tuurlijk! Zolang jij iets verkoopt kan er marketing op gedaan worden. Heb jij nog geen bedrijf of product / dienst? Dan kan je de challenge alsnog doen want door middel van de templates en instructies kan je een nieuw aanbod creëren.

Heb ik hiervoor technische kennis nodig?

Nee hoor! Alle tools die we gebruiken zijn beginners proof en de instructies zijn erg duidelijk. Hiermee kom je moeiteloos de 10 dagen door.

Hoe werkt de 14 dagen challenge?

Het programma bestaat uit 14 simpele stappen om jouw eigen klantenmachine op te zetten. Bij elke stap krijg je een korte uitleg video waarin we uitleggen waarom je deze stap moet zetten en een praktijkvideo waarin we de actiestap uitleggen. 

Is het erg als ik een dag moet missen?

Nee hoor! Je krijgt 60 dagen toegang tot onze omgeving dus je kunt in je eigen tijd de stappen volgen.

Moet ik ervaren zijn?

Nee hoor! Wij gaan het zo simpel mogelijk uitleggen en demonstreren zodat het moeiteloos gaat verlopen.

Wat je krijgt van ons

  • Jaren aan ervaring in alles wat ik heb geleerd met betrekking tot het maken van klantenmachines. P.s. Ik heb duizenden euro’s (wellicht al tienduizenden) geïnvesteerd in kennis, masterminds, events, courses over dit onderwerp. (twv. €25.000) 
  • Complete cursus van A tot Z wat elk onderwerp zal gaan behandelen wat jij nodig hebt om succesvol een klantenmachine te gaan bouwen samen met ons.(twv. €2.000)
  • De beste tips en blueprints die we voor ons zelf en voor onze klanten gebruiken. (twv. €497)
  • Het exacte stappenplan zodat je niks zelf meer hoeft uit te zoeken. (twv. €197)
  • Toegang tot de community waar je al je vragen kan stellen, accountable wordt gehouden en kan netwerken. Show me your friends, I’ll show you your future. Hoe Dan Peña het mooi zegt altijd. (twv. €997)
  • Wekelijkse call met ons waarin we tips en trics gaan delen met je en je verder helpen met concrete hulpvragen. (twv. €1.497)

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Liever uitbesteden?

Wie zijn Robin en Martijn?

Robin en Martijn zijn online ondernemers en hebben meerdere succes geboekt met een aantal bedrijven. Zo hebben ze hun eigen webdesignbureau naar de meerdere 6 figures mark gebracht in een erg verzadigde markt en is het op weg om door te gaan groeien naar de 7 figure mark. Daarnaast hebben ze een succesvol online cursus ontwikkelt en gelanceerd over het vergaren van klanten (appointment setting) via online berichten sturen. 

Tevens hebben ze talloze zowel offline als online bedrijven geholpen om te gaan groeien met online methodes door middel van hun marketingbureau. Hun bewezen expertise ligt in de volgende gebieden:

Hier hadden we onze vader naar Dubai meegenomen

Wij bieden dit nu nog tijdelijk gratis aan om een handjevol prachtige case studies op te gaan bouwen. Dit zal binnenkort betaald worden omdat we niet ongelimiteerd 1-1 mensen kunnen helpen ivm onze tijd.

Zelf proberen?

En ontvang daarna automatisch direct al onze gratis bonussen

Plus: We zullen zelfs jouw GEHELE account één-op-één samen instellen en al je vragen beantwoorden!

Liever uitbesteden?

NOT FACEBOOK: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Alle resultaten zijn afhankelijk van jezelf en wij zijn op geen manier aansprakelijk voor jouw resultaten. Wij geven de handvaten hoe wij het zelf hebben gedaan en behaald net als bij onze studenten, maar het is aan jou hoe je met de informatie omgaat.

Vertel ons waar we ons ebook heen kunnen sturen...

Bij het klikken op de knop ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.