fbpx

Je hebt ervoor gekozen om je bedrijf uit te breiden met een eigen website; je wilt je website laten maken door iemand anders. Waarschijnlijk is je eerste opzet om zelf een website in elkaar te zetten. Maar wat blijkt, je komt erachter dat dit toch meer tijd kost dan verwacht of dat je niet het professionele resultaat hebt bereikt waar je naar zocht. Gelukkig is er een nog een andere optie voor jou: je website laten maken.

In dit artikel behandel ik:

1: De voordelen van het laten maken van je website

2: Het bepalen van je visie

3: Het bepalen van je budget

4: Hoe kies je een bedrijf?

5: De keuze maken

De keuze tussen zelf een website maken en een website laten maken kan best complex zijn. Zelf een website maken vereist bepaalde kennis en kost waarschijnlijk veel tijd, een website laten maken daarentegen kost minder tijd maar meer duiten. Het is dus belangrijk om beide opties af te wegen om te kijken welke het beste in jouw situatie past.

Zoek je een webdesigner? Ik help je graag verder!

Waarom een website laten maken?

Het laten maken van een website heeft een paar vanzelfsprekende voordelen:

Mocht je uiteindelijk kiezen om een website te laten maken, is hier een stappenplan om je voor te bereiden.

Stap 1: Wat is je visie?

Voordat je begint aan de zoektocht naar een professional om je website in elkaar te zetten, is het belangrijk om een paar zaken goed op een rijtje te zetten. Je moet namelijk duidelijk voor ogen hebben wat je met je website wilt bereiken en hoe je dit wilt vormgeven. Het is natuurlijk ook van belang dat je dit goed over weet te brengen, een ander met immers jouw visie vertalen in een website waar jij blij mee bent.

Stap 2: Wat is je budget?

Naast een visie, is het essentieel om te bedenken wat jij van een websitemaker verlangt. Wil je een volledig pakket waarbij de maker alles voor je regelt? Of ben je op zoek naar een pakket dat een basis voor je opzet maar waarbij jij zelf verantwoordelijk bent voor de opmaak? Welk pakket je kiest maakt natuurlijk niet uit, maar bedenk wel dat hoe meer jij van een maker verlangt, hoe meer het je gaat kosten.

Stap 3: Hoe kies je een bedrijf?

De keuze in website makers is enorm, hoe kies je hier nou de juiste voor jouw situatie uit? Dit blijft natuurlijk altijd een tricky beslissing en afhankelijk van jouw individuele situatie. Een tip zou kunnen zijn om bekenden te vragen naar hun ervaringen of Google af te speuren, uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij een goed gevoel hebt bij een maker. 

Stap 4: De keuze maken

Je wordt snel overspoeld wetsdesigners via Google. Maar laat ik je daar mee helpen met je eindeloze zoektocht naar een webdesigner. Ik kan dit voor jou regelen. Met mijn jarenlange ervaring in het maken van websites voor bedrijven zoals jij heb ik er alle vertrouwen in dat ook deze samenwerking soepel zal gaan verlopen. Je kan via deze link een afspraak inplannen.

Vertel ons waar we ons ebook heen kunnen sturen...

Bij het klikken op de knop ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.